Hetkessä

Runoilija Chald

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

olin sotilas, lääkäri
tutkija, tietäjä
tuhannen taidon
täydellinen mies
huippusuorittaja
aina oikein valinnut
harha-askeleet välttänyt
vaikeutensa voittanut

minusta tulee johtaja
tohtori, asiantuntija
alojen kaikkien
liike-elämän merkkihenkilö
hyväntahtoinen
maailman parantaja
kaiken jaksava
aina oikein päättävä
työnsä ajallaan hoitava

minä olin paljon, tulen olemaan enemmän
vain yhtä en osannut tai edes kokeillut
elää hetkessä, tehdä ja olla
tässä ja nyt

Selite: 
Aina välillä tulee harhauduttua unelmissaan ja haaveissaan niin kauas, ettei enää tiedä, mistä niiden tavoittelemisen aloittaisi.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot