Minun sydämeni haluaa

Runoilija Chald

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

minun sydämeni haluaa
rakastaa ja tulla rakastetuksi
roihuta liekeissä
kiinnittyä toiseen

ei se tahdo odottaa
kylmässä ja pimeässä
josko tulisi löydetyksi
vai jäisi unohdetuksi

en minä voi kiinnittää
sydäntäni sellaiseen
jonka rakkaudesta tiedän
vain tämän yhden päivän

viisi vuotta on mennyt jo
eikä se aika tule takaisin
minä mursin jotain
joka on iäksi särkynyt

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot