Välittäjäaine

Runoilija kheops

nainen
Julkaistu:
2
Liittynyt: 13.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Frankly, my dear, I don't give a damn."
 

Ja hiljalleen olen huomannut
Että katson kaiken sinun silmilläsi
Kaiken tunnen käsiesi kautta
Äänet virtaavat minuun korviesi läpi
Katso, olen lainannut kasvojasi
Sen naamarin kanssa kulkenut kujilla
Olen sijaiskokija sinun ja maailman välissä
Tässä vaihtuu aistin raja:
Minusta sinuun, sinusta minuun
Ehkä minä joskus katkean
Pois sinusta kuin oksa
Katso: olen ollut välittäjäaine

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot