Nimetön

Runoilija 9a1e43aa37a2f751bd44fb8b0244ab93

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.2.2008
Viimeksi paikalla: 5.2.2019 10:26

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
-

 

Kaikille asioille
En löydä selitystä
Kaikista asioista
En pysty puhumaan
Suljen sisälleni paljon
Mutta sen mitä tulee ulos
Haluan
Haluan kertoa vain sinulle.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana. Samoissa fiiliksissä olen :)
Mutta tässä oli hyvää toi yksinkertaisuus ja samlla hienosti sanottu tuo asia.

 

Käyttäjän kaikki runot