pyydä vain

Runoilija vaeltaja nalle

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 26.7.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

näe koe tunne
 

pyydä vain
iholle ja lähelle

lennän kuin siivin
jotka ansaitsen

tunteiden sielujen salin
avaamisella

näen sinut hetken
ja sinua siemailen sieluuni

lämpö tavoitaa
tunteeni ja hymyilen

juoksetan tunteini koskea
sielussa sinuun

olen vierelläsi sinun
lähellä
vaikka emme vierekkäin

joko ansaitsen

rakkauden siivet
joka korkeuksiin nostaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tuokoon tuleva vuosi pyytämäsi=)

Onnellista Uutta Vuotta!

Oikein kaunista. Hyviä sanavalintoja.

 

Käyttäjän kaikki runot