lausuit nimesi

Runoilija vaeltaja nalle

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 26.7.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

näe koe tunne
 

lumihiutale loistaa
tähtien valoa

kuun kajoa

puhallan hiljaa
hellästi kuiskaan

kuuntelet siulusi korvalla

käännyt,
tunsit jo ennen
kuin aloitin

luet minua
ennen kuin itse tiedän

elämä suutelee
lumihiutaleen kautta

sekä halaa
pohjoisen tuulen

iholle ja lähelle

tuulessa kuulen
kuiskauksen

kaikkein
kauneimman äänen

lausuit nimesi

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot