minne tuuli kuljettaa

Runoilija vaeltaja nalle

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 26.7.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

näe koe tunne
 

minne tuuli kuljettaa

korkeusiin tähtien
vai veden alle

tähti pohjoisella taivaalla

loisteena kuutamon valon
raikkaana tuulena
ja virkistävän sateena

kaksi tähteä
tunteiden tähdenlento

on hymyssä mukana
auringon lämpö

sielussa tunturijoen
kirkkaus

tunteissa revontulien
värimaailma

läheisyytesi
verhoaa
hennon hetken ympärille

rantojen aallon liikessä
tuulen katveessa

elämän rantaan
on hyvä pysähtyä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Upeaa luontokuvausta
ja hetkiä tunteiden...

 

Käyttäjän kaikki runot