Tunteeni

Runoilija misu93

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Pimeyttä, tyhjyyttä, yksinäisyyttä.
Sitä ympärilläni näen
ja vaivun syvemmälle
mieleni syvyyksiin.
Voisinpa vain kertoa,
mitä tunnen.
Ymmärtäisit
ja ottaisit syliisi.
En ole ehkä täydellinen,
en edes paras mahdollinen.
Mutta pidän pintani
ja tiedän,
löytäväni vielä sen oikean.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot