Sekasorto

Runoilija Ambrosia

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 9.5.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Taasko tahdot huutaa paperille sanat joita et sanotuksi saa? Sinä teet sen aina, kaikesta mikä satuttaa. Tänään ruoka maistuu pahalle ja hanavesi oudolle. Koko päivän olet puhunut vain tyhjiä asioita. Miksi olet niin tyhjä? Tiedän, että olet täynnä tunteita, surua, vihaa, kateutta, mutta vaikutat niin tyhjältä. Aamulla heräsit talon ollessa tyhjillään. Olit taas nukkunut puoleen päivään. Aistit, että hän oli mennyt pois, pakeni kosketustasi ja haki turvaa muista. Miksi hän tekee niin, sitä et tiedä. Horisontti loistaa tänään oudosti ja päivä on epätodellinen. Makaat keskellä tietä ja ohi ajavien autojen renkaat kutittavat varpaitasi. Väistävät, koska eivät halua satuttaa. Kunpa hänkin tekisi niin.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot