Kosketin sydäntäsi

Runoilija Ambrosia

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 9.5.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Luulin olevani yksin tässä,
mutta sinä olitkin siinä vierelläni
ja kerroit ettet lähde.
Olen sitä mitä olen aina ollut.
Ja sinä olet sitä mitä olet aina ollut,
vähän liian kaukana minun saavutettavaksi.

Tulevaisuudessa saatat nähdä asioita,
jotka voivat tuntua tutuilta.
Olet saattanut nähdä sen minussa joskus.
Olet sitä mitä olet aina ollut.
Ja minä olen sitä mitä olen aina ollut,
vähän liian kaukana sinun saavutettavaksi.

Jos olet yksin joskus,
sinun täytyy vain muistaa että minne menetkin,
missä oletkin,
minä kannan sinua.

Ja lopulta tajuamme että olemme niin lähellä toisiamme,
että olemme saavuttaneet kaiken mikä on saavutettavissa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis, etenkin siksi että samaistuin tähän täydellisesti erään ystäväni kautta. Kiitokset. =)

 

Käyttäjän kaikki runot