Avaruuden alla

Runoilija Tulenlilja

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 8.4.2012
Viimeksi paikalla: 13.3.2021 1:47

Asuinpaikka: Lappeenranta
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ja niin hän kirjoitti
Kadotti hetkeksi
Unohti toiseksi
Ja loihti paperille
Oman tähtitaivaansa.
 

Jos lojun tässä huomiseen asti
Jos kuiskaan saman toiveen joka tähdenlennolle
Jos vuodatan kyyneliä kastehelmien seuraksi
Jos liitän itseni universumin huminaan

Tulenko löydetyksi ennen kuin säryn
Laskeutuuko tähtitaivas pitämään minulle seuraa
Nukahdanko viimein ja unohdan taas hetkiseksi
Vai kalvaako ikävä minut vielä olemattomiin?

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot