ankeuttaja

Runoilija marleylove

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

♥ marleylove


hukassa.
 

ei kohdata enää,
olet valovuosien takana tai niin paljon minua edellä

ehkä rupikonnan näköiset kenkäni eivät viehätä sinua,
eikä sinun arpeutuva naamasi minua

olet ajaton, kaikkeus, vankeus, ankeus

pyörit ympyrää ja viet lapselta tikkarin,
kietoudut rumuutesi kauneuteen ja vihellät

olet pieni lapsi vain, litteä

olet pelkkää traagista elokuvaa, tunnepölyä, hievahtamatonta seinää

olet sammalta, olet pelkkää kuivaa heinää

ja ravista itsesi pelosta,
voi, huuda, huuda minua

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot