älä katoa pikkusisko

Runoilija marleylove

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

♥ marleylove


hukassa.
 

oma prinsessani pieni,
kärpässieni

valoa taittuvaa näet illoin,
yön kylmäkö koskettaa

varo kuoppaa pihatiellä,
varo pahoja henkiä

pidä talvella lämpimiä kenkiä,
ja olenhan siinä koko ajan

olet huolehtivan silmän alla,
se koko ajan ajattelee,
vaikkei se koskettaisi sinua

hiljaa se suojelee

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot