Nimetön

Runoilija remember

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakastan sinua tyttö <3
 

En minä maailmaa
vihaa.
Muiden inhon itsessäni tunnen.
Peittääkö ne pitäisi?
Siinä vasta propagandaa
teillekin.
Voinhan minä joku
toinen olla
ja silti järkytän
maailmanne tasapainoa.
Käyn tuhoontuomittua
taistelua.
Kultaseni,
tämän sodan hävisin.
Ja en
aio peitttää sen
Jälkiä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot