Unen mielikuvitus

Runoilija Koivun oksa

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 25.5.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Annoit minulle tikkarin jonka ostin.
 

Olen talven ensimmäinen ruusu
Joka puutarhassa kukkii
Läpi kiven

Kuu paistaa niin kauniisti
Ja antaa minulle voimaa
Aidat ympäröivät minua
Silti olen vapaa

Verellä minua kastelet
Terälehteni värjäytyvät
Valkoisesta punaiseen

Ennen kuin muut ruusut
Maasta nousevat
Tallot päälleni

Herään

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanasta kuvakulmasta runoiltu! tykkään C:

Ompas houkutteleva! Kaunis runo! :)

tämä on hieno :o en osaa sanoa muuta

Ihana!

 

Käyttäjän kaikki runot