Anna jotain painavaa mukaan

Runoilija Con Smith

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.3.2008
Viimeksi paikalla: 19.6.2023 14:37

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Useimmiten yritän irrottautua arjesta ja maanpinnasta, mutta jotkut jutut kertovat peruselosta ja elämänvaiheista.

Vähän niin kuin itkisi sähkön valtamereen
CMX - Pohjoista leveyttä
 
Kadotin sanan
jolla kuvailla sinua

Olen hukassa
jossain meressä

Suolaa keuhkoissa
Silmäkulmat raakana

Aalloissa on voimaa
ja syleileviä käsiä
Suuren paineen hampaat

Jalat osuu pohjaan
Taas liian hiljaista​

Tulkaa joku viihdyttämään
laiskaa uppoajaa

Hiukset painottomana
Mudassa lojuen
Kuplilla puhuen

Sadan vuoden päästä
pinnalla pärskyy
kliseisiä sanoja

Aarteenmetsästäjä
tai kalastaja
kauhoo esiin tarinani

Museoesine vai
heitetäänkö takaisin?

Näitä on vedetty
tuhansia näistä vesistä

Ketä kiinnostaa
taas yksi runo
yksinäisyydestä
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Annan jotain kevyttä
Kelluvaa
Jotta raskas mielesi
Saisi ansaitun levon
Eivätkä ajatuksesi liukenisi meren suolaan. 

Ihana runo! 
ei yksinäisyyteen huku eillei anna itsensä hukkua, vaikuttavaa kerrontaa
Varmasti kaikenlaiset runot kiinnostavat, moniakin <3 
Tämä runosi/tekstisi juuri on hieno ja kiinnostava teos.
Mielenkiintoisia sananvalintoja tyylikkäässä kokonaisuudessa.
 
Omaperäistä, värikästä kerrontaa.
Katoin just tänään videon, jossa ihmisiä jäi tsunamin tullessa rantaan seisomaan: ihmettelemään, mitä tapahtuu ja sitten, kun tajuaa niin tietää että on myöhäistä paeta. Samanlaista fiilistä runossasi, joka kasvaa hienosti ja on kuitenkin lopulta tosi tyhjentävä
 

Käyttäjän kaikki runot