Elämän puun talvi

Runoilija ArRa

nainen
Julkaistu:
19
Liittynyt: 7.1.2006
Viimeksi paikalla: 11.2.2024 12:31

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
22.12.1962

Elämän aurinko paistaa, vaikka muuten olisikin pilvistä.
 
Elämän puu voimaa antoi,
oksilla vahvoilla elämääsi kantoi.

Tullessa talven ja jään,
puun kylmyydestä kärsivän nään.

Vaan kaiken kylmyyden keskellä
on Herramme pelastus, ystävä.

Hän kylmyyteen, tuskaan
lohtua antaa, käsin vahvoin
sinutkin Taivaan kotiin kantaa.
Selite: 
Muistovärssy nuoruuden ystäväni äidin muistoksi.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

hienosti kirjoitettu

pidin todella paljon
Luottamusta suurempaan runosi hehkuu.
Lohduttava ja valoisa runo. Hieno.
 

Käyttäjän kaikki runot