ELÄMÄN OVI

Runoilija ArRa

nainen
Julkaistu:
19
Liittynyt: 7.1.2006
Viimeksi paikalla: 11.2.2024 12:31

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
22.12.1962

Elämän aurinko paistaa, vaikka muuten olisikin pilvistä.
 

Olet avannut oven aikuisuuden,
olet aloittanut elämässäsi
vaiheen nyt uuden.

Et vielä voi tietää, mitä elämä tuo,
mutta toivomme, se sinulle
hyvyyttään suo.

On avattava ovi jokainen,
vain siten voi tietää elämän tarkoituksen.

Me toivomme, että se selviää
ja monta turhaa ovea avaamatta jää.

Siis paljon onnea alkavaan aikaan,
on ovesi avattu elämisen taikaan.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot