SEILAAN

Runoilija ArRa

nainen
Julkaistu:
19
Liittynyt: 7.1.2006
Viimeksi paikalla: 11.2.2024 12:31

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
22.12.1962

Elämän aurinko paistaa, vaikka muuten olisikin pilvistä.
 

Minä seilaan aalloilla minne
ne minua kuljettaa.

Olen se laiva,
jolla ei ole kapteeniaan.

Joudunko rantaan auringon
vai keskelle suuren karikon?

Se minulle vielä suuri kysymys on?

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

aivan, jännitystä riittää, runosi päätähdellä

 

Käyttäjän kaikki runot