Tänään on sellainen päivä

Runoilija tehotyttö93

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.8.2008
Viimeksi paikalla: 23.10.2015 10:52

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Niin..
Joskus on sellaisia päiviä,
että haluaa vaan istua alas miettiä
ja ajatella menneisyyttä.
Kaikkia tapahtuneita asioita,
elämään kuuluneita ihmisiä,
sekä ihania ja huonojakin muistoja.

Kaikki elämään kuuluneet ihmiset
eivät välttämättä enää kuulu nykyelämään.
Se voi johtua mistä vaan.
Riidoista.. Ystävyys on vaan jäänyt ja unohtunut..
tai hän ei ole enää täällä.
Välillä sitä miettii,
kuinka tyhmistä asioista sitä oikeen riitelee.
Sen takia menettää parhaan ystävänsä..
Tai voisipa istua siellä pilvenreunalla hänen kanssaan
ja heilutella jalkoja taivaan tuulessa,
loistaa kirkkaana tähtenä,
lämmittää kesähelteellä auringonsäteenä.

Joskus on hyvä miettiä myös niitä huonoja muistoja.
Kuinka niiden avulla on oppinut elämään,
kasvanut ihmisenä ja oppinut ymmärtämään muita.
Kuinka sitä on ollut joskus typerä
ja koittaa olla toistamatta niitä samoja virheitä.

Nyt on se hetki, kun ihania muistoja tulvii mieleeni.
Niitä on paljon.
Haluaisi palata ajassa taaksepäin.
Se vaan kun ei ole mahdollista.

Mieleni on surullinen.
Kaipaan asioita menneisyydestä,
tilanteita ja sanoja,
paljon myös ihmisiä.

Niitäkun ei voi saada enää takaisin,
muutakun muistoissa.

Onneksi elämä kuljettaa eteempäin.
On uusia ystäviä,
tehdään uusia asioita, kerrotaan uusia tarinoita.
Vaan mikään ei vie muistojen paikkaa mielestäni,
kukaan ei vie koskaan vanhojen ystävieni paikkaa sydämestäni.
Ei koskaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot