Päässyt sinusta yli.

Runoilija tehotyttö93

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.8.2008
Viimeksi paikalla: 23.10.2015 10:52

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

En tajua miten,
miten olen ollut niin sinisilmäinen.
Luulin että olemme onnellisia yhdessä..
Mutta sinä aioitkin vain hajoittaa minut,
aivan pieniksi palasiksi,
joita on kenenkään hankala koota.
Onnistuit siinä,
olen säpäleinä.

MUTTA!
Onneksi olen päässyt yli sinusta,
vihaan sinua,
enkä enää koskaan,
koskaan ajattelekkaan elämää kanssasi.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot