Nimetön

Runoilija tehotyttö93

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.8.2008
Viimeksi paikalla: 23.10.2015 10:52

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Katsoin eilen taivaalle,
siellä loisti vain yksi tähti.
Tiedän että se olit sinä.
Olet taivaan kirkkain tähti.
Tänään ulkona myllertää tuuli ja lumi lentää.
Aivan kuin tunteet sisälläni,
ikävä, kaipuu ja itku.
Kyyneleet vaan valuvat.
Kaipaan sinua koko sydämeni pohjasta,
enkä varmasti ole ainut,
olit monelle niin rakas.
Haluaisin kuulla naurusi,
nähdä ihanan hymysi,
vajota lämpimään syliisi turvaan.
Välitin sinusta.
Tiedän sen että sinäkin välitit minusta
ja paljon.
Mutta minä olen täällä yhä,
välitän sinusta ja kaipaan paljon.
Kaipaus ei vähene, se vaan kasvaa.
Lähdit kauas pois, tähtiin.

Edelleen kovasti ikävöiden
-Minä

Markus <3

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Raastavaa ja koskettavaa ikävää. Voimia.

 

Käyttäjän kaikki runot