Holisti

Runoilija 6bd4ab441627d1094cce153cca2adb6d

mies
Julkaistu:
5
Liittynyt: 5.2.2011
Viimeksi paikalla: 8.3.2019 0:16

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Asustelen Ranualla yksikseni omakotitalossa kalaisan lohijoen tuntumassa. Minulla on talo Simojoki varressa, siellä kalastelen, metsästän ja muutenkin aikaani vietän luonnossa. Pudasjärvelle menen kotipaikalleni jonka omistan ja sitä hiljakseen kunnostan. Siellä sielu lepää hiljaisuudessa ja ison pirtin hämyssä kiikkustuolissa istuessa. Luonto on minulle tärkeä ja pihapiirissäni on lukematon määrä linnunpönttöjä ja joka kevät laitan uusia pönttöjä puihin.
 

Lääkkeestä turtana ja viranomaisen murtama.
Yön valvoin kummana, päivään huone tummana.
Olen äijä reppana mulle maistuu keppana.
Kaljaa litkin cashin, baariin tilaan taksin.

Kamut olalle taputtaa, en maista sapuskaa.
Pää sekaisin pöhnässä, iltaan mennään töhnässä.
Olen äijä reppana mulle maistuu keppana.
Rahaa jostain löytää, tuopit täyttää pöytää.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä sai hymyn huulille..vaikka vakavasta asiasta onkin kyse,niin silti nii ihanasti huumorilla kirjoitettu..Hyvää syntymäpäivää :D

Hieno teksti, yksinkertainen, todentuntuinen ja omalla tavallaan nerokas. Kiitos tästä!

 

Käyttäjän kaikki runot