KPT

Runoilija Ainu

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 6.4.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

En minä mikään ruusu oo, mutta kukkiihan se perunakin. ᶫᵒᵛᵉ ᵧₒᵤ
 

Kaikki Päättyy Tähän
Se todella päättyikin

En usko että enää tapaamme
edes koulussa tervehdimme
En näe enää sitä vanhaa tyyppiä,
vaan ihan eri hepun kuin sen
hauskan, hiukan ujon, suloisen pojan
kaipaan sitä vanhaa kaveria, rakastettua

Mutta sentään sydämmeni
pysyy paikallaan, uskoisin niin
Siellä ei aika kulu
Siellä olemme aina yhdessä
Eikä kukaan astahda tiellemme
yhteiselle polullemme
Ja elämme onnellisena elämämme loppuun asti

Sen pituinen se.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kokemukset ei koskaan pääty, mutta
parhaimmillaan niiden seurassa löytyy
kypsyys kokea lisää, elää rikkaammin.

Tuoreus on tämän Runon vahvuus,
kerronnan läpinäkyvyys, josta hyvät Runot
heräävät.

Kyvykäs kirjoittaja.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele laskevasti Kommentteja Kategoria
Ainu Voikukka 24.5.2013 1 Runo
Ainu You know. 27.5.2013 1 Runo
Ainu Onnenpäivä 27.5.2013 0 Runo
Ainu Tuhat 28.5.2013 0 Runo
Ainu Nimetön 2.6.2013 0 Runo
Ainu Enkelit 13.6.2013 0 Runo
Ainu KPT 13.6.2013 1 Runo
Ainu Nimetön 18.6.2013 0 Runo
Ainu Nimetön 22.6.2013 0 Runo
Ainu Nimetön 26.6.2013 0 Runo