Pelon peikko.

Runoilija Bellu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.5.2008
Viimeksi paikalla: 20.4.2017 11:37

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

All you need is love!
 

Kun menen nukkumaan
yksin
pimeässä

Suljen pelon pois
kauas
pois

Jostain kuuluu pieni ääni
narahdus
kolahdus

Ja olen pieni pelokas tyttö taas
ilman turvaa
ilman tukea

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Upea runo ja niiin tuttu tunne..

hyvä runo,tykkäsin kovasti :)

 

Käyttäjän kaikki runot