.

Runoilija Bellu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.5.2008
Viimeksi paikalla: 20.4.2017 11:37

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

All you need is love!
 


Vaikka mitä väititkin,
En uskonut, että välität,
En uskonut, että luotat.

Koska jos olisit välittänyt,
Olisit jäänyt tänne.

Jos olisit luottanut,
Olisit kertonut mulle.

Kuinka paha olla sulla oli.
Ettet jaksanut enää elää,
Että halusit vain kuolla.

Olisin voinut auttaa,
Olisin voinut kuunnella.


Mutta, nyt on liian myöhäistä.




Olet jo mennyt.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

suruisa elämänvalinta

 

Käyttäjän kaikki runot