Ikävän lautturi

Runoilija Deeway

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.1.2011
Viimeksi paikalla: 1.4.2024 19:26

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Soudan hiljaa, karit kierrän
etsii silmäin väylää suojaisaa.
Kaipuun verestä karttani piirrän,
neulon ikävästä purjeet,
köydet tuskasta pleissaan.
Tulen suojasta haaveiden,
viitan kiertäin...

Luokses purteni ohjaan,
satamaasi suojaisaan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Omaperäinen teksti, diggailen.

Herkkää ja kaunista. Oikein mukava runo :)

Hieno, toiveikas runo ikävästä huolimatta.

hieno, jotenkin vanhanaikainen runo. pidin! :)

Herkkä, kaihoisan kaunis runo, hieno

ihanan herkkä, kaunista.

Toiveruno jollekin sulostuttajallesi, joita riittää.
 

Käyttäjän kaikki runot