Sauna

Runoilija Deeway

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.1.2011
Viimeksi paikalla: 1.4.2024 19:26

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Äänesi kuultaa ajatusteni läpi
vartalosi saunaveden helmittämä
kuuma ihosi janoisilla huulillani
jotka etsivät lähdettä virtaavaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Herkän aistikas runo.

saunanlauteet kaikkea nähneet; suloinen

Oih... Aistillisen väreilevä,
eikä mitään turhaa.

Tosi Hieno.

Kaunis, tästä tulee hyvin mielikuvia. Ei edes tarvitse kovin mielikuvitusta, mutta KAUNIS <3

Aistikas, hyvä runo :)

Aistillisia nautintoja
saunan lisäksi.

Hyvää syntymäpäivää!

"Äänesi kuultaa ajatusteni läpi" - oon saman tien itsekin saunanlauteilla :) Tahtoo...

Lämmin hyvän mielen runo

Kuuman h i e n o ...

Intohimoinen, hyvin aistikas on runosi kaunis!

Oih Hieno JA upea pidän :D

Hieno, lämmin ja kaunis.

Ihastuttava. :)

Huh, kuumaa tunnelmaa,
lukijakin lämpenee ;=)
Kaunista kerrontaa,
läheisyys kuultaa sanojen takaa.

Aistillinen, lämmin, hyvä runo

Kas tämähän perjantai runoksi oikein hyvin hyvä juttu 😊

Hehkuvaa tunnetta tässä

Kiehtova teksti, josta en tiedä löysinkö alkua tai loppua, mutta tunteen kyllä.

Sauna tekee yleensä aina hyvää. 
 

Käyttäjän kaikki runot