Tuulen kaipuu

Runoilija Deeway

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.1.2011
Viimeksi paikalla: 2.1.2024 20:45

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Huuleni kuivuvat, janoan sinua

ikävä polttaa syvällä minua

Kuuntelen tuulta, lintuja, autoja

sanojasi niistä suodatan,

haen pilvien muodoista nimesi kirjaimet

niitä huulillani maistelen, kaipaan...

kanssa tuulen liidän halki niityn, metsän

vain nähdäkseni sinut...rakkaani

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Runon alun rytmi vei mennessään, eikä kokonaisuudessakaan mitään vikaa todellakaan ole ;)

Syvä kaipaus syleilee taivaita
runosi virtaa herkkinä aaltoina.
Lukijan mielikin alkaa mielikuvin lennellä
;=) Kiitos ihanasta runostasi.

Kaunis, herkkä runo. Upeasti olet kirjoittanut kaipuun runoosi :)

Kaunista kaipausta, hyvä runo

Suorastaan ikävää ja liioittelevaa imelää miehen suusta lällyn ällöä :) rakastuneen ajatuskupla, poks ;)

Rakkausrunojen aatelia, tekee hyvää näille sivuille.
 

Käyttäjän kaikki runot