Haaveritari

Runoilija Deeway

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.1.2011
Viimeksi paikalla: 1.4.2024 19:26

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Saapuu haaveen maasta hän,
jota kaipuun siivet kantaa.
Saapuu ritarinsa luokse armaan,
jolle sydämensä antaa.

Läpi utuisen illan,
yli kivisen sillan,
kohti äänetöntä ääntä jota sydän soi,
hän ratsastaa…

Näkee aikain jälkeen taas hän silmät armaan,
ja hymyn uupuneen odottajan,
ja jättää huulillensa lepäämään...

suudelmansa polttavan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana tunnelma. Pidin.

Herkkä, kaunis runo

ou wow Aivan Upea
Jättää huulillensa lepäämään
Suudelmansa Pltaavan ouch Aivan mahtava

Runosi kuin keskiaikainen maalaus, jossa
ritari nelistää valkealla ratsullaan kohti
rakastettuaan. Ja onnellinen loppu,
ihankuin ihanissa saduissa ;)

kauniin tunnelmallinen runo, hieno :)

oiiii,ku ihana<3 Minullapa onkin jo sellainen mussukka kainalossa :D Oikein hyvää syntymäpäivää!

Soljuvaa tekstiä.
Ja tunnelma minun makuuni, kun luen uudelleen;
tajuan, tulee keinuva tunne. Ratsastaa.

ONNEA ONNEA ONNEA synttärisi johdosta.

Ihastuttavan hellää.

Upea, satumainen tunnelma vallitsee runossasi.
 

Käyttäjän kaikki runot