mummo

Runoilija Jelmis

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Iloinen höpöttäjä..
 

mummo pullaa paistaa,
sen jo kilometrien päähän haistaa.
iloinen hymy, halaus lämmin.
onneksi joku täällä pallolla auttaa jos kämmin.
suukko poskelle, ja pulla kouraan.
ja sitten alkaa mummo nauraa.

mummon rakkaus on parasta taikaa,
sitä ei pois vie edes hetki aikaa.
vuosia kuluu neljä tai viisi,
mummo se pysyy hetki kun liisi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tää on tosi ihana. Sulosesti kirjoitettu:)

Sukupolvien ketju katkeamaton. Onni on muistaa, ennen poisnukkuvaa.
Uljas runo!

 

Käyttäjän kaikki runot