Nyt on voimatt loppu..

Runoilija Jasmine

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.10.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkaus voittaa vihan, mutta ei surua....
 

Taas oon
tosi yksinäinen,
tai niin tunnen
itteni, mutta
MIKSI?

Mulla on tällä
hetkellä asiat
ihan ok.., mutta
jotain puuttuu
mun arjesta..

Mitä se on
en tiedä...
tai en muista
siitä on aikaa kun
viimeksi on
tarvinnut ajatella
tällee ??

minulla on
kova ikävä
sitä.. mikä
se nyt olikaan??

Nyt muistui ÄITIÄ..

Mutta miten voi
rakastaa häntä,
jos hän ei välitä
minusta..

Haluasin sanoa,
jotain äidille,
mutten tiedä mitä??

Mitä se on ??
MIE VIHAAN SUA !!!

Selite: 
EN KOMMENTOI....
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavasti sanailet..

Aika antaa avaimet ikävälle...

 

Käyttäjän kaikki runot