Mitä se on ..?

Runoilija Jasmine

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.10.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkaus voittaa vihan, mutta ei surua....
 

Mitä on rakkaus,
onko se se turhaa?

Onko se turhaan
henkistä itsemurhaa?

Kannattaako enää rakastua,
jos se aina satuttaa?

Selite: 
TÄMÄ ON TOTTA!!!!
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvä runo ja kysymys,rakastaa aina kannattaa,
rakkautta on monenlaista.Lapsiin,eläimiin,ystäviin,
luontoon,ja kahden ihmisen välillä...
Kaikki rakkaus ei satuta.

 

Käyttäjän kaikki runot