Nimetön

Runoilija Magdaleena

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 19.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sinäkö minut nyt pidätkin hengissä,
kiristät kahleet vaikka olin lähdössä?

Luonnonvaliumisi
mieleni rauhoittaa.
Murhanhimon voinee
piikillä kasvattaa.
Pullo tai piippu,
pilleri tai sätkä
Sekoita jollain
tän elämän pätkä.

Mutta
kivusta en tiedä mitään;
yksinäisyys kiertää kaukaa.

En tahdo rajumpaan maailmaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot