Nimetön

Runoilija Magdaleena

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 19.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Pikavuoro Jyväskylä-Oulu
laiturilta kaksi
kello 17:00-22:15.

Et ehtinyt saattamaan asemalle.
Edessä 315 minuuttia vatsakipua.

"Matkahuolto - saatamme yhteen."

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Upea idea ja totetus.
Tästä jäi surullinen ja
haikea fiilis.

Upea idea ja totetus.
Tästä jäi surullinen ja
haikea fiilis.

 

Käyttäjän kaikki runot