Nimetön

Runoilija Magdaleena

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 19.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Viimenen bussimatka
Viimenen biisi
Viimenen helevetin perkeleen talvi

Viimenen kaupunki
Viimenen katu
Viimenen helevetin perkeleen päivä

Valkea talo
Vitusti tikkaita
Vilunen helevetin perkeleen nousu

Varomaton askel
Jymähys maahan

Ei kai sentäs
Pokka petti

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot