Nimetön

Runoilija Lovestory

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kyynel,
jos toinenkin
poskeain alas vierii.
Sinä sen kuivaat
ja sanot vain:
"Älä itke prinsessani"
Näin minulle saat
paremman olon aina. <3

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

ihana rakkauruno

 

Käyttäjän kaikki runot