Nimetön

Runoilija Pianomies

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

nuori ja varaamaton sydän
 

tänään kirjoitin nimesi bussin ikkunaan
ja sitä katselemaan jäin
olen löytänyt jotain uutta

tämä kesäyö kai saat minut liikkeelle

siis johdata katseeni rivien väliin

yhtä kaikki

on enemmän elämää

kuin hukattavaa aikaa

hukattavaa aikaa

muut aloillaan

pääsi paino olkapäätäni vasten

planeetat radoiltaan

korkokenkien kopina

aamu kuudelta kaisaniemen kadulla

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

upea on runosi
todella hienosti kirjoitit

kaunista

 

Käyttäjän kaikki runot