Valkoinen kevät

Runoilija Unia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.2.2008
Viimeksi paikalla: 6.5.2020 20:32

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Pehmeyteen kietoutuu,
puhuu hiljaisuudellaan.

Keveästi kasautuu,
sitoo vakavuudellaan.

Hypnoosiinsa langettaa,
vain pakko tuijottaa.

Huutaa mukaan, kutittaa.
Ihanuuteen houkuttaa.

Niin puhdasta niin kaunista,
kun kutsuu mukaansa.

On pakko mennä, juosta jo,
olet valo; aurinko.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno.

Päivätkin alkavat jo kiiruhtamaan, juoksemaan kohti kevättä...

Todella kaunis, hienovarainen runo. Pidin!

Kyllä onkin kaunis runo ja ihana loppusointu:)

Hieno.

Päivätkin alkavat jo kiiruhtamaan, juoksemaan kohti kevättä...

Todella kaunis, hienovarainen runo. Pidin!

Kyllä onkin kaunis runo ja ihana loppusointu:)

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä KommenttejaLajittele nousevasti Kategoria
Unia Valkoinen kevät 8.2.2011 6 Runo
Unia Tähdissä 22.2.2011 4 Runo
Unia Läheisyys 18.12.2008 4 Runo
Unia Metsä 3.4.2011 2 Runo
Unia Nimetön 4.11.2013 0 Runo
Unia Ala 16.2.2013 0 Runo
Unia Sinä 8.2.2011 0 Runo
Unia Pieni ja hauras elämä 23.2.2011 0 Runo
Unia Kantapään kautta 23.11.2008 0 Runo
Unia Huominen 10.2.2015 0 Runo