Nimetön

Runoilija Taivaansilpoja

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 7.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Liian outo elämään, mutta liian harvinainen kuolemaan.
 

Kuolen jälleen
pienen kuoleman.
Kuolen päivä
päivältä enemmän.
Joka päivä
viimeisen kerran.
Huomenna
ehkä lopullisesti.
Ehkäpä vuosien
päästä,
tai tänään.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno ja vahva runo... En osaa muuta sanoa. Vetää sanattomaksi...

Voimakas epätoivo läsnä. Tuo "kuolema" sananakin herättää jo paljon tunteita ja mietteitä. Usein se koetaan pelottavanakin, mutta tässä se on jonkinlaisen epätoivon vertauskuvana. Jos oikein tulkitsen.. :)

Hienosti kirjoitettu.
Kirjoitus on todella tuttu tunne itselläni..
Tykkäsin.

* Hyvää syntymäpäivää * :)

Hieno ja vahva runo... En osaa muuta sanoa. Vetää sanattomaksi...

Voimakas epätoivo läsnä. Tuo "kuolema" sananakin herättää jo paljon tunteita ja mietteitä. Usein se koetaan pelottavanakin, mutta tässä se on jonkinlaisen epätoivon vertauskuvana. Jos oikein tulkitsen.. :)

Hienosti kirjoitettu.
Kirjoitus on todella tuttu tunne itselläni..
Tykkäsin.

* Hyvää syntymäpäivää * :)

 

Käyttäjän kaikki runot