Tyhjyys

Runoilija HeliKeiju78

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 7.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tyhjyys on täyttänyt
sisimpäni.

Tyhjyys
tyhjentänyt minut

kaikesta vanhasta,

muistoista
tuhansista

että voisin taas
täyttyä

uudelleen
rakkaudesta,

elämän pulppuavasta
virrasta
jälleen juoda itseni kylläiseksi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Keväisin on hyvä aina tehdä tilaa kaikella uudelle ja ihanalle... miksei sitä voisi toteuttaa muuallakin kuin vaatekaapissa!?

Toiveikas runosi uuden kohtaamiselle.
Synttäri Onnittelut!

näinhän se menee, uudelle on tehtävä tilansa. Hieno runo!

Keväisin on hyvä aina tehdä tilaa kaikella uudelle ja ihanalle... miksei sitä voisi toteuttaa muuallakin kuin vaatekaapissa!?

Toiveikas runosi uuden kohtaamiselle.
Synttäri Onnittelut!

näinhän se menee, uudelle on tehtävä tilansa. Hieno runo!

 

Käyttäjän kaikki runot