Relativisti

Runoilija KVARTSINESTE

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.8.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kohti kirkkautta. Clearer visions daily.
 

Harmaa kahden mustan välissä
sata vuotta, uskosta tietoon
ketju säilyy, tuhannessa kädessä
aikaa kirjata kirjaan tai vihkoon

Sininen kahden harmaan välissä
löysin puistosta kauniin patsaan
yhdessä juostaan pellossa märässä
laulun kauneimman tunteeseen natsaan

Kosketus kahden sinisen välissä
rakastan sua taas, lapsoset kuiskaa
valuu kellot, sinä olet tässä
kuin ei olisikaan tänään enää aikaa

Selite: 
illan tiskivesi
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot