muistatko

Runoilija ancelika

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 20.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

<3
 

Muistatko, kun aina ajaessasi autoasi,
minun istuessani etupenkillä,
otat kädestäni kiinni,
niin tiukasti, niin ihanasti.

Muistatko, kun aina vaihdetta vaihtaessasi,
en halua päästää irti,
sinun niin tiukasta, ihanasta otteestasi,
jolloin katsot minuun hymyillen.

Muistatko, kuinka humallun
siitä hymystäsi, katseestasi, olemuksestasi,
niin, että tunnen perhosia vatsassani,
ja rakkauden täyttämä tunne,
tuntuu varpaissani asti.

Muistatko, kuinka ikävöin sinua,
vaikka olisit poissa vain tunnin verran,
ja takaisin tullessasi,
hyppään kiinni sinuun,
ja suutelen sinua,
kuin se olisi meidän viimeinen suudelma.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hienosti kerrottua rakkauden täyttämää muistelua. Kovasti pidin tästä.

 

Käyttäjän kaikki runot