Syksylle, ja eräälle toiselle

Runoilija Vihkopinonpinnari

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.2.2008
Viimeksi paikalla: 3.7.2016 14:27

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pessimisti ei pety mutta suuttuu kuitenkin.
 

Heijastus silmissäsi
on kuin syksyn lämpö
sydämessäni

Se on kesän paahdetta
villimpi, kauniimpi
ja viilenemätön varjossakin

Se loistaa tuhansin leimuavin liekein
kuin syksy tulin lehdenhelein

Kuitenkin illoin hämärin
ja sieluin sammumattomin

Minut lämmittää täysin
kuinka ilman pärjäisin
jaksaisin yhdenkään ukkossään
en mitenkään

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kivasti soljuu ääneen luettaessa. Kauniita sanavalintoja, hieno aihe.

oi tuota rakkautta..

Kivasti soljuu ääneen luettaessa. Kauniita sanavalintoja, hieno aihe.

oi tuota rakkautta..

 

Käyttäjän kaikki runot