hyvästi

Runoilija vertigo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

minä olen kauhean tyhjä
tässä kaikessa

sinä puhut kauhean paljon
sisälläni kaikuu ja
huimaa tässä melussa

en osaa olla
kun kauniilla sanoilla on kauniita merkityksiä
tarkoitat jokaisen minulle,
en poimi niistä yhtäkään

sanon älä huuda
vaikka on ihan hiljaista

me yritimme kauhean paljon
sinä niin paljon
et huomaa kuinka ihoni hylkii
katso, se kaikki on palasina lattialla

minulla on vain yksi sana
ollut kai pitkään
jos annan sen sinulle tänään, lupaatko
ettet murra kaikkea omaasikin
vaikken minä osannut rakentaa yhteistä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot