Nimetön

Runoilija vertigo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

kuinka tahtoisinkaan olla
linnunluinen niin kuin

niin, kuin

eikä mikään satu enempää
kun sinä hymyilet ohitseni
se polttaa
minä annan sen mennä lävitseni

ja ajattelen feenikslintuja

kun sisältä on tuhkaa, ei satu
sen tuntee
niin kuin kuuro tuntee bassorytmit

lupaan, huomenna en ole enää

tässä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot