Rakkauden kampa

Runoilija Rakkauden Moukari

mies
Julkaistu:
5
Liittynyt: 4.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Aina ei tarvitse käyttää järkeä, luota vaistoihisi
 

Harjaan hiuksiani
Aaltoilevat hiukseni sotkeentuvat limaan
Ei Perun pääkaupunkiin

Kampa takoo päälakeani kuin seppä kuumaa rautaa
Tahmeaa, tahmeaa, mi ajattelen

Mitä se voi olla, mi ajattelen
Ainetta viime öistä, mi ajattelen
Oi Gunther, mi ajattelen

Vaan kampa ei saa irti mitään
Kampa ei saa irti mitään

Sillä rakkaus on jäänyt hiuksiini mun
Kampa jää unholaan
Gunther ei koskaan...

Selite: 
1990-luku, Saksa, huumausaineet... Tarvitseeko muuta sanoa?
Kategoria: 
 

Kommentit

hymyilee :)

Pervoa :)

 

Käyttäjän kaikki runot