sinä kaunis

Runoilija LuminenAamu

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 29.9.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

elä.
 

kaunis,

en tiedä ketään sinua kauniimpaa.

jos joku joskus sinua rohkenee loukata,

minun nimeäni ei sinun tarvitse viittä kertaa kuiskata,

ehkä kolme riittää.

ehkä.

siten asun hetken mielessäsi,

kertoen sinulle rohkeutta.

täältä jostain sinulle hyvää lähetän,

jos kaipaukseni kuulas ääni kantautuu sinulle,

toivon, että se sinulle kantautuu.

sinä,

kuuletko minua?

sinä kaunis,

sinä säteilevä.

kuuletko minua?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot