Hiutale luminen

Runoilija LuminenAamu

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 29.9.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

elä.
 

ei jäätä, ei vettä
mutt' molempia sittenkin
ei toista samanlaista maailmassa

hiutale maassa
pian poissa
sulaa kaikkeuteen
ei vaihtoehtoja vapauteen

hauraus, hentous,
piirteet ainoat

syntynyt olen ensilumen hetkellä
ensimmäinen hiutale maassa, kun minä kaikkeudessa
ei rakkaus lumisiin hiutaleisiin hiivu
ei ikinä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno vertauskuva

pidin

 

Käyttäjän kaikki runot