villieläin

Runoilija Unenkyynel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Kuka menikään keksimään, että rakkaus ei milloinkaan virheitä tee, vaan ihmiset niitä sydämiä särkee" "Rakkautta on silloin, kun näkee jonkun mutta se tuntuukin mahassa"
 

pitäis kestää ja pitäs osaa antaa vaa olla
kaikki käsikädes, yhes sovinnolla
haistakaa nyt jo paska ja antakaa mun mennä
turha yrittää villieläimestä lemmikkiä tehä
mä tarviin mun tilan ja tarviin mun ajan
valitsen ite polkuni ja sen kuljen loppuun asti jalan
jos en sovi sun kuvioihin ni mä lähen menemää
maailma on täyn ihmisii
en tarvii just sua yhtää mihinkää

Selite: 
tää tuli jostai tuolt mielen perukoilt :D iha ajattelemat :D
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot